Stap 1: Intake Gesprek

Stap 1: Intake Gesprek

In een telefonisch voorgesprek bespreken we samen de grootte van de kast en mogelijke knelpunten of vraagstukken. Op basis hiervan volgt een prijsopgaaf per mail.

Read More
Joel Meter
Stap 2: Kastopruiming en indeling

Stap 2: Kastopruiming

Na goedkeuring volgt de afspraak waarbij Wardrobe Wizard met jou je hele kast doorneemt en opruimt. We maken samen onderscheid: “Wat draag je graag (zakelijk en privé), wat heb je al langere tijd niet gedragen? Welke stukken vind je mooi maar pak je toch niet snel of weet je niet te combineren?

Read More
Joel Meter
Stap 3

Stap 3: Doorpassen

Het merendeel van je kledingcollectie pas je in mijn aanwezigheid door om te bepalen wat het beste bij je past. Wat blijft en wat gaat er (tijdelijk) weg? Wat wordt er mogelijk vermaakt? De kast wordt overzichtelijk ingedeeld en opgeruimd op kleur of op look.

Read More
Joel Meter
Stap 4

Stap 4: Stylingtips

Wardrobe Wizard geeft stylingtips waardoor die ene blouse die je maar niet weet te combineren nu wel inzetbaar wordt. Door verfrissend te combineren haalt Wardrobe Wizard meer uit je garderobe dan je zelf voor mogelijk hield.

Read More
Joel Meter
Stap 5

Stap 5: Foto’s

Nieuwe combinaties worden gefotografeerd als geheugensteuntje. De dagen van onnodig bedenken en zoeken naar wat je aan zal trekken zijn voorbij.

Read More
Joel Meter
Stap 6

Stap 6: Verslag / verlanglijstje

We maken samen een verlanglijstje met items die nog missen en je collectie kunnen aanvullen. Wat zijn bijvoorbeeld de beste basisstukken die in jouw garderobe thuis horen en waar moet je op letten als je die nieuwe items gaat aanschaffen.

Read More
Joel Meter
Stap 7

Stap 7: Aanschaf

Het verlanglijstje kan door Wardrobe Wizard worden aangeschaft bij van tevoren besproken winkels of webshops. Hierna ronden we het traject af.

Read More
Joel Meter
Stap 8

Stap 8: Zelf aan de slag

Na afloop van het traject ga je zelf aan de slag met de gegeven tips. Mocht dit in het begin lastig zijn dan kun je altijd vragen stellen via app of mail.

Read More
Joel Meter