Frans Huwelijk

 
IMG_2796.jpg

Via social media werd ik benaderd door een dame die mij vroeg voor haar huwelijk in Frankrijk (3 dagen) de styling te verzorgen. Nou moet je weten dat in de categorie 'leuk werk' het kleden van een Band op 1 staat en een huwelijk hangt daarbij knus in het aura. We maakten kennis, het klikte, er volgde een offerte en ik ging aan het werk. De grap is zelfs dat het zo erg klikte dat ik zelfs van mijn geloof afstapte. Normaal gesproken ga ik niet personal shoppen voordat ik een kastopruiming heb gedaan zodat ik precies weet wie iemand is en wat de wensen zijn.

In totaal zijn er sets nodig voor het hele verblijf in Frankrijk en outfits voor het burgerlijk huwelijk in Nederland. Het leek mij fantastisch om trouwjurken te vinden die niet uit de standaard bruidswinkel komen. Wel het prinsessengevoel maar zonder het bijbehorende prijskaartje. Dat lukte. Voor de bruid slaagde ik bij You & Me voor casual, trouwjurken en sieraden. De bruidegom krijgt pakken van suitsupply en outfits van Scotch and Soda. Net als de kinderen trouwens maar daarvoor slaagde ik ook bij zara, Raine, Starfreak en H&M.

 
Joel Meter